نامهای برای منتخب مردم؛ ما نه حقوقدانیم و نه سرهنگ!
علی رجبی: دیروز اولین نشست خبری حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی
منتخب 50.7 درصدی مردم بصیر ایران اسلامی برگزار شد. به عنوان یک فعال
رسانهای دوست داشتم در این نشست حاضر باشم و سؤالات خود را از هفتمین
رئیسجمهور کشورم بپرسم؛ اما بی مهریها مانع از آن شد که بتوانم رو در رو
با رئیسجمهور آینده صحبت کنم. از آنجا که تاحدی به ایشان و اطرافیان ایشان
حق میدهم که سرمست از پیروزی روز جمعه –که حتی خوشبینترین طرفدار آقای
روحانی نیز رقم خوردن آن در دور اول را محال میدانست- برخی خبرنگاران
اصولگرا را حذف کنند؛ تصمیم گرفتم وجیزهای خطاب به ایشان بنویسم تا به سهم
خود در تشکیل دولت مدعی تدبیر و امید نقش داشته باشم.
جناب آقای حسن روحانی
سلام علیکم
در ابتدا لازم میدانم حماسهآفرینی ملت شریف ایران
را خدمت رهبر معظم انقلاب و جنابعالی به عنوان منتخب مردم تبریک عرض کنم و
انتخاب جنابعالی به عنوان هفتمین رئیسجمهور جمهوری اسلامی ایران را نیز
گرامی بدارم؛ باشد که در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) بتوانید در راستای
اعتلای نظام اسلامی با در پیشگیری تدابیری شایسته مثمرثمر باشید.
و اما بعد؛
جناب آقای دکتر
ببخشید که حرفهایم کمی تلخ مینماید اما به نظر این حقیر، گفتن این حرفها -که شهادت میدهم از روی دلسوزی برای شما و کشورمان است- قطعا بهتر از خاموش ماندن است.
این روزهایی که همه سرمست از رقم خوردن حماسهای بزرگ هستند و انگار قرار است اعتدال جای افراط و تفریطهای 24 سال اخیر را بگیرد، تحرکات نا امید کنندهای از سوی برخی افرادی که شما را منتخب خود میدانند؛ صورت میگیرد. آنهایی که تا همین چند وقت قبل حرف از تقلب در انتخابات 88 میزده و رأی 24 میلیونی به محمود احمدینژاد را کودتای نظام برای حذف تفکر اصلاحی میدانستند؛ امروز خوشحالند که شما رئیسجمهور شده اید. اشتباه نشود! اشاره به این واقعیت تلخ، از این باب نیست که 18 میلیون رأیی که در سبد شما ریخته شد و بخشی از حماسه ملت ایران بود را سبک بیانگارم؛ بلکه از این جهت است که هشداری داده باشم درباره تلاش کسانی که تا دیروز تحریم را پاسخی به مطالبه نظام برای خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی میدانستند و امروز میخواهند با موج سواری بر افکار عمومی، افراط را جایگزین اعتدالی کنند که شما حرف از آن میزنید و ما به حاکمیت آن امید داریم.
جناب حجتالاسلام و المسلمین روحانی؛
اولین نشست خبری جنابعالی به عنوان رئیس دولت تدبیر و امید در حالی برگزار شد که بسیاری از رسانهها به روند برگزاری این نشست که ناشی از بی تدبیری برگزارکنندگان بود، معترض بودند. ما بنا نداریم به این زودی از شما ناامید شویم چرا که طبق آموزههای دینی مان به حسن رفتار شما و وعدههای شما خوشبینیم و به همین جهت دوست داریم همانطور که گفتید در دستان شما کلید بینیم نه داسی برای قلع و قمع مخالفان. اما چه بگوییم، وقتی تنها یک روزنامه اصولگرا –آن هم از نوع ورزشی- مجال پشت تریبون قرار گرفتن پیدا میکند در حالیکه، رسانهها و خبرنگاران حامی شما، در این نشست هرچه خواستند گفتند و کردند.
همینطور که در چند سطر قبل اشاره کردم گلایهای از این رفتار حامیان شما نیست چرا که قطعا در فضایی احساسی این چنین رفتارهای حذفی رقم می خورد؛ اما توقع داریم که در روزهای باقیمانده تا مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری، به این
1- جنابعالی مبنای رفتار دولت آینده را پرهیز از افراط و لزوم حاکمیت اعتدال و تدبیر عنوان کردید. با اینحال برخی از هواداران شما در روزهای پس از 24 خرداد و به ویژه در جشن های شادمانی خودجوشی که برگزار شد، در فضایی احساسی، شعارهایی در حمایت از برخی افراد متهم در وقوع فتنه 88 سر دادند. با توجه این فضایی که به نظر می رسد در میان حامیان شما در حال رشد باشد، جنابعالی برای بازگشت فضای عقلگرایی به بدنه جامعه چه برنامهای دارید؟
2- در دولت دهم شاهد هستیم که آقای احمدینژاد علیرغم تمامی انتقاداتی که میشد به هیچ عنوان حاضر به تغییر افراد مساله دار نزدیک به خود نشد و بر روی عهدی که با رحیمیها و مشاییها و ملک زادهها و ... بسته بود، بیشتر ایستاد تا عهدی که با مردم بسته بود. آیا در دولت شما نیز اگر فردی که مورد علاقه شماست، مورد انتقاد به حق و به جای رسانهها و مردم قرار بگیرد، کماکان در راس امور قرار خواهد گرفت؟
و سخن آخر آنکه؛
واقعیت آن است که من و همفکران من، علاقهای به رئیسجمهور شدن شما نداشتیم اما قطعا از همان روز که منتخب مردم شدید، شما را رئیسجمهور قانونی خود میدانیم و بر خود واجب میدانیم که به شما کمک کنیم. اما دوست داریم موضع شما را درباره کسانی که مدعی بودند امکان تقلب در انتخابات هست را بدانیم. به نظر شما چرا کسانی که مدعی بودند نظام اسلامی 11 میلیون تقلب کرده امروز جوابی برای این سوال ندارند که چرا همین نظام تقلب کرده نتوانست تنها به اندازه 261 هزار برگ تقلب کند و نگذارد شمایی که خود را در امتداد آقایان هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی تعریف کرده اید، رئیسجمهور شوید؟
اگر چه جنابعالی حقوقدانید و سرهنگ نیستید؛ اما امثال من نه حقوقدانیم و نه سرهنگ. روزی که نتیجه به نفع ما نبود نه خانهای آتش گرفت، نه شیشهای شکست و نه آبرویی از نظام رفت؛ نه کسی رنجید و نه کسی به دروغ ادعای تقلب و تجاوز کرد. آری... ما نه حقوقدانیم و نه سرهنگیم. ما فقط سرباز اسلام سیاسی هستیم.
- ۹۲/۰۳/۲۸
- ۱۶۳ نمایش